Over ons

Jochemsen Verhuur

Met meer dan 20 jaar ervaring in landbouwmachines is Jochemsen Verhuur dé partner voor het huren van agrarische machines. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige machines die zowel per dag, week als maand te huur zijn, geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Jochemsen Verhuur is een trotse handelsnaam van Jochemsen Machines, ontstaan uit een diepgewortelde passie en interesse voor landbouw en grondverzetmachines. Ons centraal gelegen bedrijf in Nederland streeft ernaar u te voorzien van de beste oplossingen voor al uw agrarische en grondverzetbehoeften. 

Jochemsen Verhuur

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige machines die zowel per dag, week als maand te huur zijn, geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Jochemsen Verhuur is een trotse handelsnaam van Jochemsen Machines, ontstaan uit een passie en interesse voor landbouw en grondverzetmachines.

Ons centraal gelegen bedrijf in Nederland streeft ernaar u te voorzien van de beste oplossingen voor al uw agrarische en grondverzetbehoeften.